De stuivers werken samen met volgende geweldige sponsors

X-care-inmotion

Acerta

Sta je op het punt om zelfstandig te worden? Wij lanceerden al meer dan 500.000 starters. Bij ons zit je dus goed. We zijn er om je te begeleiden en je vragen te beantwoorden. Jij volgt je dromen, wij regelen de administratieve formaliteiten vlot in één keer.

Surf naar ikwilstarten.be

Korian

Heb je zin om samen met ons te bouwen aan de toekomst van de zorg?

Dan ben je welkom bij onze familie, van administratief bediende, verpleegkundige tot manager.

Ben je opzoek naar een innovatieve werkgever die jouw als medewerker waardeert en investeert in jouw toekomst? Een werkgever die kiest voor zowel vrouwen als mannen in leidinggevende posities en waar geen leeftijd staat op talent? We kiezen bewust voor diversiteit onder onze medewerker, ook nieuwkomers zijn van harte welkom!

Korian België is sinds 2005 actief in de residentiële zorg voor ouderen en kwetsbaren, alsook in de thuiszorg, thuisverpleging en thuiszorgwinkels. Elke dag staan 10.000 medewerkers in voor de zorg van meer dan 130.000 bewoners in 116 voorzieningen verspreid over gans België. Daarnaast werken er nog 600 medewerkers in de thuiszorg, waaronder een 150-tal zelfstandige verpleegkundigen in de thuisverpleging.

GZA

Ook zin voor zorg?

Ben jij respectvol, plichtsbewust en collegiaal? Dan spreek jij de GZA-taal! Op onze ziekenhuiscampussen krijgen je ambities een échte kans en streven we naar een mooi evenwicht tussen je werk en je privéleven.

Vanaf april 2024 vormen ZNA en GZA Ziekenhuizen samen één grote zorgwerkgever, het Ziekenhuis aan de Stroom (Meer info op www.zas.be). Het grote zorgaanbod op verschillende locaties betekent voor nieuwe en huidige medewerkers heel wat kansen. We bekijken graag met jou hoe we jouw loopbaan binnen deze nieuwe organisatie vorm geven.

GasthuisZusters Antwerpen bestaat uit drie ziekenhuiscampussen en elf woonzorgcentra. Op de ziekenhuiscampussen staan dagelijks zo’n 3.000 medewerkers en 400 artsen klaar voor onze patiënten. Hoor jij er straks bij?

Nieuwsgierig wat GZA jouw kan bieden? https://www.gzaziekenhuizen.be/werken-bij-gza/waarom-werken-bij-gza

Op zoek naar een carrière bij GZA als student of na je studies? Bekijk hier al onze vacatures: https://www.gzaziekenhuizen.be/werken-bij-gza

Wit-Gele Kruis

Het Wit-Gele Kruis van Antwerpen verzorgt patiënten in hun eigen vertrouwde omgeving. Onze zorgverleners bieden professionele en persoonlijke thuisverpleging, in overleg met de patiënt, de mantelzorger, de (huis)arts en andere zorgverleners.

Wil jij ook graag kennismaken met een job in de thuisverpleging? Ontdek via onze website de verschillende mogelijkheden als (jobstudent) verpleegkundige binnen het Wit-Gele Kruis en kies voor onze aanpak en jouw stijl!

Benieuwd naar onze vacatures? www.jouwstijl.be | www.witgelekruis.be

ZNA

Ziekenhuis Netwerk Antwerpen (ZNA) is de grootste gezondheidszorgorganisatie van België.

Bij ZNA willen we ons voortdurend verbeteren en streven we naar vijfsterrenkwaliteit, zowel voor onze patiënten als voor onze medewerkers. Goed voor onze patiënten zorgen, in een omgeving waarin zij zich comfortabel en veilig voelen, daar draait het bij ZNA om. We kiezen voor radicaal patiëntgerichte zorgverlening en nemen onze sleutelrol in het Antwerpse zorgaanbod ten volle op. We trekken volop de kaart van toegankelijke zorg: we weigeren niemand en werken er actief aan om de (financiële) drempels tot kwalitatieve zorg te verlagen.

Kies je voor een job bij ons, dan ga je voor patiëntgerichtheid, samenwerken, kostenbewust werken, respect en professionaliteit.  Werken in het grootste algemeen ziekenhuis van Antwerpen, dat in zo goed als alle medische domeinen actief is? Neem snel een kijkje: https://www.zna.be/jobs

Vanaf april 2024 vormen ZNA en GZA Ziekenhuizen samen één grote zorgwerkgever, het Ziekenhuis aan de Stroom (Meer info op www.zas.be). Het grote zorgaanbod op verschillende locaties betekent voor nieuwe en huidige medewerkers heel wat kansen. We bekijken graag met jou hoe we jouw loopbaan binnen deze nieuwe organisatie vorm geven.

UZA

In het UZA gaan we voor topkwaliteit. In onze zorg, ons onderzoek en onze innovaties. En dat met één doel voor ogen: mensen, levens, levenskwaliteit.

We stoppen niet met bijleren en geven jou alle kansen om jezelf te ontplooien. Alle deuren en mogelijkheden staan voor je open. Elke dag beter, maar altijd samen! Dat maakt ons uitzonderlijk in de Vlaamse ziekenhuiswereld. We zijn trouwens al 18 keer uitgeroepen tot “Top Employer”.

Ontdek al onze troeven en jobs op http://www.uzajobs.be of solliciteer er meteen!

Onze andere geweldige sponsors