De stuivers werken samen met volgende geweldige sponsors

In het UZA leggen wij de lat hoog. Hoog in onze zorg, in ons onderzoek en in onze innovatie. Het is onweerstaanbaar, die dagelijkse uitdaging. Ontzagwekkend ook, de wetenschap. Ze verlegt onze grenzen en laat ons groeien. We zoeken ze op, omdat we het verschil willen maken.

Zo inspireren we elkaar als gewone mensen tot buitengewone dingen. Met één doel voor ogen: mensen, leven, levenskwaliteit. Hier zie je overal onze drive: van robots en apps tot de nieuwste zorgmethodieken, baanbrekend onderzoek en doorgedreven opleiding.

Elke dag anders, maar altijd samen.

Solliciteer via http://uzajobs.be/

Benieuwd naar meer? www.uzatrektaan.be | www.uza.be

Werken in het grootste algemeen ziekenhuis van Antwerpen, dat in zo goed als alle medische domeinen actief is? ZNA Middelheim zoekt nieuwe collega’s op de meest uiteenlopende diensten. Schrijf je in voor het webinar van ZNA Middelheim op 28 oktober om 20 uur voor meer info of solliciteer gewoon meteen! ➡️ https://bit.ly/3piuTTt

Ook zin voor zorg?

Ben jij respectvol, plichtsbewust en collegiaal? Dan spreek jij de GZA-taal! Op onze ziekenhuiscampussen krijgen je ambities een échte kans en streven we naar een mooi evenwicht tussen je werk en je privéleven.

GasthuisZusters Antwerpen bestaat uit drie ziekenhuiscampussen en elf woonzorgcentra. Op de ziekenhuiscampussen staan dagelijks zo’n 3.000 medewerkers en 400 artsen klaar voor onze patiënten. Hoor jij er straks bij?

Nieuwsgierig wat GZA jouw kan bieden? https://www.gzaziekenhuizen.be/werken-bij-gza/waarom-werken-bij-gza

Op zoek naar een carrière bij GZA als student of na je studies? Bekijk hier al onze vacatures: https://www.gzaziekenhuizen.be/werken-bij-gza

Heb je interesse om sponsor te worden? Contacteer ons via het mailadres: info@destuivers.be