De stuivers werken samen met volgende geweldige sponsors

Wie zijn wij

Als universitair ziekenhuis investeren we niet alleen in innovatie en onderzoek, maar ook in onze medewerkers. Als je in het UZA aan de slag gaat, kom je terecht bij een Top Employer die je stimuleert om je talenten te blijven ontwikkelen.

Bij het UZA gaan we allemaal voor hetzelfde doel: een optimale patiëntenzorg in de beste omstandigheden. Telkens weer dagen we onszelf uit om het nog beter te doen. Voor de patiënt, voor de maatschappij, voor het leven.

Dit alles in een open, joviale en collegiale sfeer!

Benieuwd naar meer? www.uzatrektaan.be | www.uza.be

Werken in het grootste algemeen ziekenhuis van Antwerpen, dat in zo goed als alle medische domeinen actief is? ZNA Middelheim zoekt nieuwe collega’s op de meest uiteenlopende diensten. Schrijf je in voor het webinar van ZNA Middelheim op 28 oktober om 20 uur voor meer info of solliciteer gewoon meteen! ➡️ https://bit.ly/3piuTTt

Ook zin voor zorg?

Ben jij respectvol, plichtsbewust en collegiaal? Dan spreek jij de GZA-taal! Op onze ziekenhuiscampussen krijgen je ambities een échte kans en streven we naar een mooi evenwicht tussen je werk en je privéleven.

GasthuisZusters Antwerpen bestaat uit drie ziekenhuiscampussen en elf woonzorgcentra. Op de ziekenhuiscampussen staan dagelijks zo’n 3.000 medewerkers en 400 artsen klaar voor onze patiënten. Hoor jij er straks bij?

Nieuwsgierig wat GZA jouw kan bieden? https://www.gzaziekenhuizen.be/werken-bij-gza/waarom-werken-bij-gza

Op zoek naar een carrière bij GZA als student of na je studies? Bekijk hier al onze vacatures: https://www.gzaziekenhuizen.be/werken-bij-gza